Zādzību kontrole

Pētījumi rāda, ka 75% no viesmīlības industrijas darba ņēmējiem ir vismaz vienu reizi zaguši no saviem darba devējiem. Savukārt 70% no kafejnīcu, restorānu un viesnīcu bankrotiem ir notikuši tieši darbinieku zādzību dēļ.

Zādzības notiek daudz dažādos veidos. Visvienkāršāk - pircējam netiek izsists čeks. Par kafiju, par dzērienu, par alkoholu. Ja tiek veikta rūpīga alkohola uzskaite, ļoti iespējams, ka bārmenis papildina nozagto alkoholu no "saviem krājumiem." Tāpat biežas ir saimniecības priekšmetu zādzības - tualetes papīrs, salvetes, dvieļi, trauki, virtuves priekšmeti. Lietas vienkārši "pazūd" un neviens pie tā nav vainīgs.

Trešā lielā grupa - tiek zagti pārtikas produkti - gan atsevišķi, gan iepakojumos. Cukurs, piens, gaļa. Motivācija ir viena - viss taču tiek pasūtīts tik daudz! Neviens taču nepamanīs to vienu paku cukura vai pudeli alus.

Piedāvājam izanalizēt, atklāt un novērst zādzību riskus jūsu uzņēmumā.

Pakalpojumu nodrošina HorecaTech.eu sadarbības partneri.